Actualment esteu veient Dependentia obrim franquícies a Madrid, Guadalajara i Badalona i ampliem la seu de Mataró

Dependentia obrim franquícies a Madrid, Guadalajara i Badalona i ampliem la seu de Mataró

Bones notícies! En el marc del nostre pla d’expansió de Grup Atlàntida, amb Dependentia hem obert aquest estiu tres noves franquícies a Madrid (Pozuelo de Alarcón), Guadalajara i a Badalona. A la franquícia de Pozuelo de Alarcón inicialment oferirem serveis de SAD a particulars, a través d’entitats i Administracions Públiques. En un breu termini de temps, preveiem que s’incorporin els serveis a través d’entitats, administracions públiques, asseguradores, empreses i centres residencials i sociosanitaris. Dependentia ja oferíem serveis de SAD a Madrid, però des d’aquest estiu ja disposem d’una franquícia pròpia amb un equip multidisciplinari de 29 persones.

Dependentia a Guadalajara l’ha obert una empresa molt arrelada a la província amb 12 anys d’experiència en l’atenció domiciliària a persones amb dependència que ha apostat per franquiciar-se amb l’objectiu de créixer amb serveis que vagin més enllà del SAD, com col·laboracions amb administracions públiques i centres de salut, formació i ajudes tècniques, entre d’altres. Així, aquesta franquícia serà la primera que disposarà d’una botiga oberta al públic d’ajudes tècniques i d’una aula de formació en la qual es duran a terme tant activitats formatives com activitats de salut dirigides a persones amb algun tipus de dependència.

Des de Dependentia Badalona oferirem servei d’atenció domiciliària a privats i famílies amb prestació econòmica vinculada (PEV) als municipis de Badalona, Sant Adrià del Besos, Montcada i Reixac, així com a Montgat. L’oficina està ubicada al carrer Güell i Ferrer 94-100,  al barri Pep Ventura. Aquestes tres noves franquícies s’afegeixen a les oficines que ja tenim a Barcelona, l’Hospitalet de Llobregat, Girona, Granollers i Mataró. 

Coincidint amb aquestes tres noves obertures, hem traslladat Dependentia Mataró a un nou local molt cèntric a la Ronda O’Donnell, 72. Darrera d’aquest canvi hi ha l’important creixement experimentat per aquesta oficina, que des de que es va obrir ara fa 10 anys ha passat de 50 a més de 300 usuaris. El nou local duplica la superfície de l’anterior i ens permet oferir una millor atenció a les persones usuàries i disposar d’espais de treball més amplis. Actualment, treballem a Dependentia Mataró 63 persones.

Des de l’any 2000, a Dependentia treballem per facilitar el desenvolupament de les persones amb diversitat funcional, millorar la seva qualitat de vida i de les seves famílies, aportar-los benestar, augmentar la seva autoestima i el seu poder de superació. Ho fem oferint solucions integrals per a les persones amb dependència i per al seu entorn, prestant serveis especialitats en atenció domiciliària i promoció d’hàbits saludables per a organismes públics, empreses i asseguradores, formant i gestionant el personal dels centres sociosanitaris, entre d’altres.

Deixa un comentari