Solucions per a persones i famílies

Cuidem a persones de totes les edats que han sofert la pèrdua de la seva autonomia a causa de l'edat, una malaltia o una discapacitat.

Serveis

AJUDA A DOMICILI

Aquest servei el realitza el nostre equip d’auxiliars amb formació professional reglada i es dirigeix fonamentalment a la cura de persones majors.

 • Higiene i cura personal.
 • Compres, preparació i cuinat d’aliments.
 • Control de la medicació.
 • Ajuda per a ficar-se al llit i aixecar-se del llit.
 • Acompanyament en el domicili i fora de la llar.

SERVEI DE NETEJA EN LA LLAR

El nostre equip d’auxiliars de la llar duu a terme les següents tasques en el domicili amb l’objectiu de mantenir en condicions d’ordre i higiene l’entorn de l’usuari.

 • Neteja del domicili.
 • Manteniment i ordre general de la llar.
 • Rentada i planxat de la roba.

SERVEI DE TELEASSISTÈNCIA 24 hores fixa i mòbil.

Per a viure en l’entorn habitual de forma confiada i segura, obtenint una ràpida resposta davant caigudes, emergències sanitàries o domèstiques, evitant els riscos que es deriven d’aquestes, oferim el nostre servei de teleassistència 24 hores. Activem els recursos més adequats en funció de cada necessitat o emergència, i la localització GPS en el cas de la teleassistència mòbil.

AJUDA A PERSONES AMB ALZHEIMER I ALTRES DEMÈNCIES

A Dependentia disposem d’un equip professional format per mèdic geriatre, psicòlegs, terapeutes ocupacionals, treballadors socials, fisioterapeutes, educadors socials i auxiliars especialitzats en l’atenció a persones afectades per demències de diferents tipologies: Alzheimer, Parkinson, Ela, Esclerosi Multiple,etc.

Aquests professionals desenvolupen programes d’ajuda a domicili per a les activitats bàsiques de la vida diària, estimulació cognitiva, així com programes de teràpia assistida amb animals.

SERVEIS ESPECIALITZATS

Fisioteràpia i teràpia ocupacional: visites domiciliàries de valoració i tractament de rehabilitació, manteniment de l’activitat física i cognitiva, patologies respiratòries, estimulació de la memòria, etc.

Quiromassatge i drenatge limfàtic: tractaments en el domicili de massatges terapèutics del dolor, problemes circulatoris, fibromiàlgia i altres.

Logopèdia: servei en la llar per al diagnòstic i tractament dels trastorns de la parla, la veu, el ritme i la fluïdesa.

Podologia: servei a casa per a la cura i tractament de totes les patologies que poden afectar els peus, alteracions de la pell (callositat, dureses, etc.), afectacions de les ungles, etc.

ASSESSORAMENT I AJUDES TÈCNIQUES

Els nostres experts assessoren els usuaris en funció de les seves necessitats, les ajudes tècniques apropiades per a la seva autonomia, tant en la cura personal, com en la seva mobilitat en la llar o al carrer, oferint la màxima seguretat, confiança i comoditat.

Disposem d’un ampli catàleg d’articles portats de tot el món, amb solucions a mesura dels requeriments de cada persona per al desenvolupament de les activitats de la vida diària: cura personal, bany, cuina, per a sortir a passejar, entre altres.

Altres serveis Dependentia

Les nostres solucions

Per a institucions públiques

Serveis d’ajuda domiciliària integral i personalitzada a persones majors o famílies que necessiten suport per a desenvolupar les activitats de la vida diària.

Per a centres Sociosanitaris

Experts en la gestió, selecció, contractació i formació de professionals sociosanitaris per a residències, clíniques i hospitals.

Per a asseguradores

Oferim serveis d’atenció a la dependència per a aportar valor als teus assegurats. Ells t’ho agrairan.

Per a empreses

Proposem i gestionem un ampli ventall de prestacions per als treballadors, com a pilar fonamental de les empreses, millorant la seva qualitat de vida i benestar, perquè puguin aportar tot el seu talent.

Únete a Dependentia

  GESEX ATENCIÓ DOMICILIÀRIA, S.L. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o petició. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat

  Por favor, prueba que eres humano seleccionando el estrella.

  TRUCA'NS AL 93 434 28 30 o envia'ns aquest formulari.

  Estarem encantats d'atendre't