Solucions per a asseguradores

Serveis d'atenció domiciliària, teràpies en la llar, assessorament telefònic i psicològic per a persones amb convalescència post hospitalària per accident o malaltia.

Proposem a les companyies asseguradores solucions a mesura de l'atenció social, a la família i a la dependència de gran valor afegit i baix cost amb l'objectiu de fidelitzar als seus clients.

Totes les nostres solucions es caracteritzen per la qualitat de l'atenció, el compromís amb la satisfacció dels assegurats i la professionalitat de l'equip de Dependentia, que representa que la valoració dels nostres serveis sigui molt superior als d'altres empreses del sector.

Dóna-li valor afegit als teus assegurats

ATENCIÓ DOMICILIÀRIA

Gran part de les nostres solucions les oferim en el domicili dels assegurats per a garantir així l'autonomia personal.

ASSESSORAMENT PSICOLÒGIC

Assessorament psicològic telefònic per a atendre problemes relacionats amb casos d'estrès posttraumàtics, duel, dolor crònic, accidents, etc.

Avalada per un equip expert de psicòlegs que informen, orienten i ofereixen assessorament a les persones afectades directament o indirectament, per diferents situacions personals i familiars que sofreixen algun tipus d'afectació emocional.

Teràpies personals o familiars per a disminuir l'angoixa i l'ansietat associades a diferents processos vitals, normalitzar reaccions psicològiques (emocionals, cognitives i de conducta) i proporcionar informació clara, organitzada i tranquil·litzadora sobre diferents afectacions tant de la mateixa persona com respecte als seus fills o altres familiars.

HABITATGES SEGURS I ACCESSIBLES

Valorem els riscos de les persones amb poca mobilitat o discapacitades en els seus habitatges i proposem solucions i ajudes tècniques amb l'objectiu que siguin segurs i accessibles i aportin confiança a l'usuari.

SERVEIS A DOMICILI

Fisioteràpia, quiromassatge, drenatge limfàtic, logopèdia, podologia, servei de medicació dosificada.

ASSESSORAMENT D'ORIENTACIÓ TELEFÒNICA INTEGRAL

Assessorem els seus assegurats en qüestions relacionades amb l'atenció dels fills, la cura de la gent gran i persones dependents, discapacitades, ajudes socials, llei de la dependència, beques, oci familiar, dietètica i nutrició, activitats extraescolars, reforç escolar, processos d'adopció, reproducció assistida i tots aquells temes en els quals es pugui requerir recursos especialitzats.

CONVALESCÈNCIA POST HOSPITALÀRIA

Assistència en el domicili dels assegurats de la companyia que, per una operació quirúrgica, un traumatisme o altres processos requereixen una recuperació post hospitalària.

Serveis destinats a cura d'ancians, nens i discapacitats, per a atendre'ls en les activitats bàsiques de la vida diària (higiene, vestir-se, alimentació, tasques d'organització i ordre en la llar, realització de compres, preparació de menjars, etc.).

També rehabilitació funcional (fisioteràpia, teràpia ocupacional i logopèdia), ajuda psicològica, assessorament social, podologia, quiromassatge, drenatge limfàtic, etc.

    GESEX ATENCIÓ DOMICILIÀRIA, S.L. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o petició. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat

    Por favor, prueba que eres humano seleccionando el coche.

    TRUCA'NS AL 93 434 28 30 o envia'ns aquest formulari.

    Estarem encantats d'atendre't