Solucions per a centres residencials, Clíniques i Hospitals

Especialistes en gestió laboral, selecció i contractació de personal sociosanitari i formació.

A Atlàntida Dependència tenim solucions en funció de les necessitats de cada cas en particular, per a la gestió de centres residencials per a la tercera edat, clíniques i hospitals.

Les nostres solucions permeten als centres, d'una banda, millorar la formació dels seus professionals, per un altre, oferir als seus residents una atenció especialitzada, personalitzada i de qualitat sense necessitat d'incrementar la seva estructura de personal.

Disposem de tots els perfils professionals en l'àmbit social, sanitari i assistencial a dedicació parcial o permanent, segons les prioritats de cada centre en cada moment o circumstància.

El nostre valor afegit és aportar el coneixement, l'experiència i formació de tot el nostre equip multidisciplinari, així com la capacitat per a adaptar-nos en funció de les urgències o serveis que es precisen a cada moment.

Programa de gestió professional

Proporcionem una selecció de personal, gestió laboral, suplències en casos de baixes laborals, vacances, etc. que aporten:

En aquest àmbit, oferim concretament:

Salut Emocional

Artteràpia, musicoteràpia, teràpia assistida amb animals, etc.

Salut Física

Fisioteràpia, logopèdia, psicologia, teràpia ocupacional, podologia, quiromassatge, drenatge limfàtic, audiometria i optometria, urgències mèdiques i medicina geriàtrica en les instal·lacions del centre.

FORMACIÓ BONIFICADA PER ALS PROFESSIONALS DELS CENTRES

Atlàntida Dependència ofereix als centres residencials, clíniques i hospitals formació continuada o temporal al personal sociosanitari segons precisi en els seus serveis.

Aquesta formació es pot bonificar a través de la Fundació tripartida i està reconeguda per a complir amb els requisits d'Acreditació Professional del personal auxiliar.

Aquestes sessions són impartides pels diplomats i llicenciats propis de Dependentia, de manera que intervenen diferents professionals: treballador social, fisioterapeuta, psicòleg, infermera, terapeuta ocupacional, podòleg i tècnic de prevenció de riscos.

ASSESSORAMENT I VENDA D'AJUDES TÈCNIQUES

La nostra experiència i volum de compra en equipament professional i mobiliari per a residències i centres sanitaris ens permet assessorar-los en les alternatives més adequades en cada àrea i oferir-los novetats, tendències, promocions exclusives, plans de renovació, mercat de segona mà, etc. en tota mena d’ajudes tècniques.

Una manera d'optimitzar els seus recursos i centralitzar les seves adquisicions, estalviant temps i agilitat en la contractació.

    GESEX ATENCIÓ DOMICILIÀRIA, S.L. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o petició. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat

    Por favor, prueba que eres humano seleccionando el llave.

    TRUCA'NS AL 93 434 28 30 o envia'ns aquest formulari.

    Estarem encantats d'atendre't