Solucions per a Institucions Públiques

Prestem serveis especialitzats en atenció domiciliària i promoció d'hàbits saludables per a organismes públics.

A Atlàntida Dependència som conscients de la importància que té per als serveis socials públics l'atenció a les persones que es troben en situació de risc, vulnerabilitat i dependència per a millorar la seva qualitat de vida.

Per aquest motiu els oferim solucions professionals integrals, de proximitat i de qualitat que promouen l'autonomia de les persones amb dificultats per dur a terme les activitats bàsiques de la vida diària, les conductes saludables, faciliten la conciliació personal i familiar i retarden la institucionalització de les persones amb dependència.

Es tracta d'un servei:

Preventiu:

El nostre treball en Serveis d’atenció domiciliària (SAD) s'orienta per a evitar la possible deterioració, a vegades progressiva, de situacions familiars, socials o sanitàries en situació de risc, i així mateix contribueix a orientar mesures per a evitar accidents en la llar o empitjoraments de l'estat de salut.

Creiem necessari potenciar l'observació i anàlisi de la realitat concreta del domicili, que permet afinar en els plans de treball estipulats amb cada família.

El model d'intervenció en el qual ens basem és el d'Atenció Centrada en la Persona. Aquest es basa en el fet que prevalgui el coneixement i respecte dels costums, hàbits, habilitats, capacitats i necessitats de les persones que atenem. Mantenint el màxim respecte a la dignitat i apoderant a l'usuari ens permet mantenir durant més temps l'autonomia de la persona evitant o ajornant els ingressos residencials.

Educatiu:

Desenvolupem estratègies pedagògiques a l'interior de la llar, tendents a potenciar l'autonomia de les persones ateses i dels seus familiars.

Dependentia posa l'accent en l'educació i enfortiment d'hàbits relacionals, sanitaris, higiènics i alimentaris beneficiosos en el nucli familiar, tant per a nens i joves, com per a adults i ancians que el componen.

El servei d'atenció a domicili estableix una relació amb les persones ateses de caràcter positiu, afectiu, que mostra amb l'actitud de la seva intervenció els valors per a continuar millorant les condicions de vida de les persones.

Inserció social:

Perquè proporciona un clima afectiu i de seguretat, ateses les necessitats de la comunicació, el diàleg i la companyia; i perquè potencia la relació amb el seu entorn més pròxim.

Assistencial:

Segons les necessitats de les persones ateses, contribuïm al manteniment i ordre de la llar, oferint el seguiment de la medicació, petites cures (segons prescripcions facultatives), cuidem l'alimentació i de la nutrició de les persones o famílies ateses, i en definitiva, desenvolupem totes aquelles activitats que suposin un correcte funcionament dels aspectes pràctics de la llar, família o usuari del servei.

ATENCIÓ DOMICILIÀRIA

Gran part de les nostres solucions per a administracions públiques les oferim en el domicili de la persona usuària per a garantir-li així la seva autonomia personal.

GESTIÓ D'ESPAIS LÚDICS DE SALUT PER A PERSONES GRANS

Dissenyem i gestionem circuits de salut públics amb programes d'activitats per a la gent gran que tenen com a objectiu millorar la seva forma física i sensorial.

SERIETAT I PROFESSIONALITAT

Aquestes solucions les gestionem a través d'un equip de professionals formats i motivats, que segueixen estrictament els protocols municipals i sempre tenen com a prioritat la cura i benestar de les persones a les quals atenem.

SOLUCIONS A MIDA

Dissenyem solucions a mida per a cada necessitat, situació de risc, vulnerabilitat o dependència.

    GESEX ATENCIÓ DOMICILIÀRIA, S.L. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o petició. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat

    Por favor, prueba que eres humano seleccionando el llave.

    TRUCA'NS AL 93 434 28 30 o envia'ns aquest formulari.

    Estarem encantats d'atendre't