Les nostres solucions

Oferim solucions integrals en la cura de persones amb dependència física, mental, intel·lectual i sensorial que va més enllà de l'atenció sociosanitària.

A Atlàntida Dependència sabem que si volem fer fàcil la vida de les persones amb dependència, hem d’oferir solucions integrals que van més enllà de l’atenció sociosanitària.  

Per això les nostres solucions sempre estan pensades a la  mesura de les necessitats assistencials de cada persona en funció del seu grau de dependència o la seva patologia, que requereixen la cura en la llar, sigui de manera temporal o permanent. Incloem qüestions com a habitatges accessibles, formació, treball, participació social i comunitària, suport psicològic, assessorament mèdic, nutricional i familiar, acompanyament.

Oferim els nostres serveis a les persones que ho necessiten o les seves famílies, bé directament o a través d’entitats, Administracions Públiques, Asseguradores, Empreses i Centres Residencials o sociosanitaris.

Disposem d’un ampli ventall de productes per a facilitar la vida de les persones amb discapacitat per al desenvolupament de la seva activitat diària. Solucions a mesura de cada necessitat, per a millorar l’autonomia en la cura personal, en la realització de les tasques de la casa, mobilitat, per a sortir a passejar, etc.

    GESEX ATENCIÓ DOMICILIÀRIA, S.L. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o petició. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat

    Por favor, prueba que eres humano seleccionando el corazón.

    TRUCA'NS AL 93 434 28 30 o envia'ns aquest formulari.

    Estarem encantats d'atendre't