Qui som

20 anys dedicats a fer més fàcil la vida de les persones amb dependència de totes les edats i circumstàncies.

Des de l'any 2000, a Atlàntida Dependència treballem per fer més fàcil
la vida de persones amb dependència de totes les edats i les seves famílies.

Missió

Millorar la qualitat de vida de les persones dependents i les seves famílies, aportant-los benestar, augmentant la seva autoestima i poder de superació.

Visió

Una societat més integradora i inclusiva en l’àmbit social i laboral, més pròxima i sensible a la realitat de les persones amb qualsevol mena de dependència, sigui mental, intel·lectual, física o sensorial.

Valors

Solidaritat, Tracte humà i respecte per la diversitat

Model d’Atenció
Centrada en la Persona

Els nostres serveis estan centrats en les persones en tot el seu espai o entorn vital, és l'eix a partir del qual es desenvolupa tota la nostra dedicació, atenció i cura per a afavorir la seva autonomia personal.

Destinem els nostres esforços a:

Fer costat a les persones amb dependència per al desenvolupament de les activitats de la vida diària, potenciant l'autonomia personal i millorant el seu benestar.

Afavorir les actituds i comportaments adequats, dirigits a enfortir en els usuaris el descobriment de les seves possibilitats i la participació activa en la presa de decisions sobre la seva vida.

Mantenir a les persones en el seu propi entorn familiar a través de l'ajuda a domicili, i evitar o retardar la institucionalització, gràcies a la millora de l'autonomia de la persona i el manteniment de la seva autoestima.

Facilitar la comunicació amb l'exterior com una via per a mantenir la integració de la persona en el seu entorn social.

Oferir orientació familiar a les persones que cuiden a persones amb dependència, evitant així la claudicació.

Afavorir la intervenció davant crisis personals, socials o sanitàries, per a poder resoldre els problemes que es puguin derivar en situacions de malaltia o deterioració de les capacitats personals.

Atenem persones amb poca mobilitat o dependència

Gent gran: cuidem a persones de la tercera edat o ancians que han perdut mobilitat, pateixen malalties degeneratives o altres patologies com Alzheimer, Parkinson, etc.

Maternitat i Infància: Assistència a mares amb fills nounats.

Persones discapacitades: Ajudes a discapacitats, persones amb Síndrome de Down, persones que pateixen autisme, esclerosi múltiple, Ela, etc.

Persones malaltes o accidentades: altes postoperatòries, lesions medul·lars, accidents vasculars cerebrals, malaltia terminal, ictus, etc.

Experiència