TENIM UNA SOLUCIÓ A LA MESURA DE CADA PERSONA

A les persones amb dependència els oferim una atenció integral centrada en la persona amb un tracte professional pròxim i familiar.

A les famílies els proposem solucions que els permeten conciliar la vida laboral amb la familiar.

I en les empreses millorem el clima laboral i la productivitat cuidant de la salut dels treballadors i les seves famílies.

Solucions
a Mesura

Oferim atenció integral i personalitzada segons les necessitats i característiques de cada persona, família, empresa o institució en ajuda a la dependència.

Serietat i Professionalitat

20 anys d'experiència en la cura de persones amb dependència. Formem part del Grup Atlàntida amb més de 90 anys dedicats a l'atenció sociosanitària.

Assessorament i Ajudes Tècniques

Millorar la qualitat de vida i el benestar de les persones amb dependència és el nostre objectiu. Els nostres experts us assessoraran.

Medicina Privada al millor preu

Accedeix a Medicina Lliure sense exclusions ni limitacions per edat o malaltia prèvia. Més de 50 especialitats mèdiques, 3.500 metges i centres a triar a Catalunya, 28 € la visita mèdica i preus especials en les proves diagnòstiques.

Atlàntida Dependència

Som un equip especialitzat a oferir solucions sociosanitàries a persones amb dificultats per desenvolupar les activitats de la vida diària i millorar la conciliació familiar i laboral.

Serveis

Les nostres solucions

Disposem d'un ampli ventall de serveis (ajuda a domicili, ajuda a persones amb Alzheimer i altres demències, servei de teleassistència 24 hores, serveis especialitzats en fisioteràpia, teràpia ocupacional, quiromassatge, logopèdia, podologia, serveis de neteja en la llar, etc.) encaminats a millorar el benestar de les persones amb discapacitat funcional, sensorial i mental de totes les situacions socials, tant per a particulars com empreses, residències, clíniques, hospitals, asseguradores i institucions.

Ajudes Tècniques

Què necessites?

Li recomanem els productes, instruments, equips i sistemes tècnics més apropiats per a cada situació, per a millorar la seva qualitat de vida, fruit de la nostra experiència de 20 anys en la cura de persones que requereixen suport per a desenvolupar-se en la vida diària.

Uneix-te a
Atlàntida Dependència

Les nostres solucions

Forma part del nostre equip, com a professional, com a franquiciat o com a centre associat, creixent tots junts i aportant-nos valor mútuament. Oferint el millor servei als nostres clients.

Blog

Assabenta't de tot