Franquícies

Una inversió rendible per als nostres franquiciats amb la garantia d'una empresa amb 20 anys en el sector i més de 90 en el món de la salut.

Atlàntida Dependència compta amb una xarxa de franquícies que li permeten gestionar els seus serveis en el territori nacional. Es tracta d'una inversió rendible per a qui vulgui desenvolupar la seva activitat en el sector sociosanitari, i un lloc de treball satisfactori per la gran labor social que es realitza.

Descripció de la Franquícia

La Franquícia Atlàntida Dependència, s'ha creat per a permetre l'accés a aquest sector a persones amb esperit emprenedor i la il·lusió d'aportar el seu granet de sorra en l'àmbit sociosanitari, que vulguin desenvolupar la seva carrera professional establint-se pel seu compte en un sector en ple desenvolupament.

Atlàntida Dependència, té dins dels seus objectius crear una xarxa assistencial d'àmbit nacional, que li permeti accedir a un major nombre d'empreses, entitats i Administracions en el benefici de tota la xarxa.

El factor diferenciador d'Atlàntida Dependència, és l'experiència en l'atenció sociosanitària del Grup, la qual cosa ens permet estar al dia en les novetats que apareixen en el sector quant a la prestació de serveis, i en les millores assistencials que es produeixen. La nostra presència permanent en Congressos i Simpòsiums, és fidel reflex d'aquesta política.

Per què invertir en Atlàntida Dependència

Els serveis sociosanitaris per a les persones en situació de dependència, són una activitat econòmica que cada dia genera més interès des del punt de vista empresarial.

Des de petits inversors a grans companyies, estan incrementant de forma cada vegada més evident les iniciatives dirigides a participar d'aquest bon moment del sector.

Els serveis d'ajuda a domicili, són una activitat que exigeix a les empreses estar prop del territori, però al mateix temps, les iniciatives excessivament locals denoten moltes dificultats per a establir-se i créixer com a negoci. L'opció d'establir-se com a Franquícia Atlàntida Dependència, permet unir els avantatges d'una empresa local i una d'àmbit nacional amb l'estructura organitzativa necessària que garanteix la solvència tècnica i econòmica en el projecte.