Centres associats

Els centres associats a Atlàntida Dependència ens permeten oferir un servei nacional de qualitat i proximitat d'alt valor social.

Dependència, està conformada per aliances estratègiques amb altres centres sociosanitaris, que li permeten gestionar els seus serveis en el territori nacional. Es tracta d'una inversió rendible per a qui vulgui desenvolupar la seva activitat en el sector sociosanitari, i un lloc de treball satisfactori per la gran labor social que es realitza.

Centres Associats.

Dependència ha desenvolupat el seu projecte de Centre Associat amb l'objectiu d'integrar dins de la seva xarxa a empreses d'implantació local que presten els seus serveis en el mateix sector.

Les empreses, entitats i administracions amb les quals el nostre grup opera tenen als seus clients repartits per tota la geografia nacional, la qual cosa ens obliga a oferir-los cobertura també nacional.

El nostre Pla de desenvolupament preveu comptar amb un Centre Associat en cadascuna de les províncies del nostre país. Una vegada revisat el model assistencial del Centre Associat i adaptat el mateix a la filosofia de Dependentia, els Centres Associats són homologats per la central.

No comptem amb cap requeriment d'instal·lacions específiques, ens adaptem a qualsevol local amb un mínim canvi en l'adequació d'aquest, bàsicament en la imatge corporativa.

Avantatges de treballar en Xarxa.

El concepte Dependència requereix uns plans de creixement supervisats i controlats. Per a això, la nostra organització posa a la disposició dels centres associats tota la seva capacitat assistencial i equip de gestió. La nostra intenció és mantenir un creixement qualitatiu, i d'això depenen els nostres centres associats, i és per això que cadascun compta amb un programa específic de suport.

Els objectius de Dependència preveuen una cobertura de tota la geografia del país. En una primera fase busquem centres col·laboradors d'àmbit provincial, passant a poblacions de més de 50.000 habitants en una fase futura. L'operativa de la nostra central és la de mantenir els estàndards de qualitat en cada centre associat.