Solucions per a empreses

Promoció d'hàbits saludables, atenció social, familiar i nutricional, suport mèdic i psicològic, conferències i tallers per als professionals de les empreses.

La millora de la salut i la promoció d'hàbits saludables entre els treballadors és sempre una bona inversió per a les empreses. La creació d'entorns beneficiosos per a la salut no sols millora l'estat físic, mental i emocional dels treballadors, sinó que també contribueixen a millorar la productivitat, l'eficiència i la competitivitat

Les empreses saludables tenen millors resultats econòmics, redueixen l'absentisme, els accidents i les baixes laborals. Disminueixen les malalties professionals i adquireixen una millor imatge tant en l’àmbit intern com extern.

A Atlàntida Dependència tenim una àmplia experiència a assessorar i dissenyar plans de salut per a empreses que volen convertir-se en saludables i potenciar la salut dels seus treballadors.

ATENCIÓ, SUPORT I ASSESSORAMENT TELEFÒNIC A LA PERSONA EN L'ÀMBIT::

Social: Orientació i gestió de recursos públics (ajudes, subvencions) i privats (residències, ajudes a domicili, etc.). Addiccions, violència familiar, etc.

Psicològic: Psicòlegs especialitzats en dolors crònics, ansietat i depressió, estrès posttraumàtic, etc.

Mèdic: Informació sobre malalties i medicaments, orientació sobre resultats d’anàlisis clíniques i proves diagnòstiques.

Familiar: Programes d’entrenament en tècniques d’estudi, gestió de recursos per a atendre els fills en vacances, oci familiar, reforç escolar, cangurs, etc.

Nutricional: Salut i alimentació, orientació per a tipus de dietes, règims per a necessitats especials.

Personal: Gestor personal que ajuda a la persona en cas de malaltia greu, tractaments o situacions complexes

SERVEIS EN EL CENTRE DE TREBALL

Ponències i conferències: Prevenció d’addiccions, control d’estrès, preparació per a la jubilació, nutrició, internet i videojocs, esport i activitat física.
Serveis i activitats: Organització de serveis en el centre de treball (fisioteràpia, podologia, psicologia, revisions d’audició i visió, etc.) i activitats de promoció de la salut.
Tallers pràctics: Tècniques de relaxació, ergonomia postural, massatge terapèutic.

ACTIVITATS EN CENTRES EXTERNS

Club salut empresa: Gestió d’acords preferents amb gimnasos, comerços d’alimentació saludables, centres de salut i cura personal.

Esdeveniments i activitats saludables

SOLUCIONS D'AJUDA A DOMICILI

Personals: Cura i atenció personal, acompanyament davant la solitud, assistència i vigilància a persones dependents, nens malalts i bebès.
Especialistes: Fisioteràpia, logopèdia, podologia, quiromassatge i drenatge limfàtic a domicili.
Teleassistència: Assistència permanent en situacions d’urgència, informació a familiars, servei de suport i orientació, seguiment personalitzat i recordatori de medicació, avisos i localització per GPS, etc.

MEDICINA PRIVADA AL MILLOR PREU

Targeta Medicina Lliure amb accés a més de 3.500 professionals a un preu màxim la visita de 28 €.

Formació

Taller control d'estrès i tècniques de relaxació

Taller dirigit a persones que vulguin aprendre a controlar el seu estrès i a utilitzar tècniques de relaxació per a recuperar un estat de benestar saludable. Impartit per un equip de psicòlegs experts en formació i atenció clínica de l’estrès.

L’estrès és una resposta adaptativa natural i necessària per a la supervivència, malgrat la qual cosa, quan ens limita, es converteix en una patologia. Quan aquesta condició es dona en excés, es produeix una sobrecàrrega de tensió que es veu reflectida en l’organisme i en l’aparició de malalties.

Objectius del taller

Programa del taller

El taller està dissenyat per a aprendre a controlar els moments estressants, poder reconèixer-los, i aplicar les tècniques de relaxació necessàries per a poder dur a terme una vida saludable mantenint una actitud positiva.

 • Meditació de respiració profunda
 • Relaxació muscular progressiva
 • Meditació d’escaneig corporal

Destinataris del taller

És un taller pensat per a totes aquelles persones que necessitin aprendre a relaxar-se i a combatre el seu estrès.

  GESEX ATENCIÓ DOMICILIÀRIA, S.L. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o petició. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat

  Por favor demuestra que eres humano, selecciona la bandera.

  TRUCA'NS AL 93.434 28 30 o envia'ns aquest formulari.

  Estarem encantats d'atendre't