Solucions per a persones i famílies

Cuidem a persones de totes les edats que han sofert la pèrdua de la seva autonomia a causa de l'edat, una malaltia o una discapacitat.

Oferim solucions integrals a persones que de manera temporal o crònica han perdut la seva capacitat de ser autosuficients quant a mobilitat o de manera cognitiva i que els impedeix fer les activitats bàsiques de cada dia per qualsevol motiu: envelliment, una malaltia, la recuperació d’una operació, una discapacitat física o mental, un accident, una maternitat, una baixa laboral, etc.

AJUDA A DOMICILI

Aquest servei el realitza el nostre equip d'auxiliars amb formació professional reglada i es dirigeix fonamentalment a cura de persones majors

SERVEI DE NETEJA EN LA LLAR

El nostre equip d'auxiliars de la llar duu a terme les següents tasques en el domicili amb l'objectiu de mantenir en condicions d'ordre i higiene l'entorn de l'usuari.

AJUDA A PERSONES AMB ALZHEIMER I ALTRES DEMÈNCIES

A Atlàntida Dependència disposem d’un equip professional format per mèdic geriatre, psicòlegs, terapeutes ocupacionals, treballadors socials, fisioterapeutes, educadors socials i auxiliars especialitzats en l’atenció a persones afectades per demències de diferents tipologies: Alzheimer, Parkinson, Ela, Esclerosi Múltiple,etc.

Aquests professionals desenvolupen programes d’ajuda a domicili per a les activitats bàsiques de la vida diària, estimulació cognitiva, així com programes de teràpia assistida amb animals.

SERVEI DE TELEASSISTÈNCIA 24 hores fixa i mòbil.

Per a viure en l’entorn habitual de forma confiada i segura, obtenint una ràpida resposta davant caigudes, emergències sanitàries o domèstiques, evitant els riscos que es deriven d’aquestes, oferim el nostre servei de teleassistència 24 hores. Activem els recursos més adequats en funció de cada necessitat o emergència, i la localització GPS en el cas de la teleassistència mòbil.

SERVEIS ESPECIALITZATS

Fisioteràpia i teràpia ocupacional: visites domiciliàries de valoració i tractament de rehabilitació, manteniment de l’activitat física i cognitiva, patologies respiratòries, estimulació de la memòria, etc.
Logopèdia: servei en la llar per al diagnòstic i tractament dels trastorns de la parla, la veu, el ritme i la fluïdesa.
Quiromassatge i drenatge limfàtic: tractaments en el domicili de massatges terapèutics del dolor, problemes circulatoris, fibromiàlgia i altres.
Podologia: servei a casa per a la cura i tractament de totes les patologies que poden afectar els peus, alteracions de la pell (callositat, dureses, etc.), afectacions de les ungles, etc.

ASSESSORAMENT I AJUDES TÈCNIQUES

Els nostres experts assessoren els usuaris en funció de les seves necessitats, les ajudes tècniques apropiades per a la seva autonomia, tant en la cura personal, com en la seva mobilitat en la llar o al carrer, oferint la màxima seguretat, confiança i comoditat.

Disposem d’un ampli catàleg d’articles portats de tot el món, amb solucions a mesura dels requeriments de cada persona per al desenvolupament de les activitats de la vida diària: cura personal, bany, cuina, per a sortir a passejar, entre altres.

    GESEX ATENCIÓ DOMICILIÀRIA, S.L. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o petició. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat

    Por favor, prueba que eres humano seleccionando el coche.

    TRUCA'NS AL 93 434 28 30 o envia'ns aquest formulari.

    Estarem encantats d'atendre't