Actualment esteu veient Obrim una nova franquícia al barri de les Corts

Obrim una nova franquícia al barri de les Corts

Atlàntida Dependència ha obert una nova franquícia al carrer Equador, 29 del barri de les Corts de Barcelona. Al capdavant hi trobem en David Cela, un emprenedor amb ganes d’ajudar a les persones grans. “Durant 18 anys vaig fer de director financer d’una consultoria internacional. La feina era molt estressant i vaig decidir que volia fer un canvi a la meva vida i dedicar-me a alguna cosa que m’omplís”, ens explica.  

La seva experiència com a voluntari social quan era jove i la seva sensibilitat amb les necessitats de les persones grans han estat els motors d’aquest canvi i de la seva aposta per obrir una franquícia d’Atlàntida Dependència al barri de les Corts.  

L’acompanya en aquesta aventura la Laia Mateu, coordinadora d’Atlàntida Dependència i Màster en Atenció Integral i Centrada en la Persona. La Laia també té experiència treballant amb col·lectius de diversitat funcional i amb atenció domiciliària.

La nova franquícia de les Corts té 80 metres quadrats i ofereix Serveis d’Atenció Domiciliària (SAD) als barris de Sants-Montjuïc, Sarrià-Sant Gervasi i les Corts.  A banda de disposar del servei d’ajudes a domicili (higiene i cura personal, acompanyament, neteja, etc.), també ofereixen serveis de podologia i fisioteràpia a la llar.

Aquests serveis estan adreçats a persones que, de manera temporal o crònica, necessiten ajuda per dur a terme les activitats bàsiques de cada dia per qualsevol motiu: envelliment, una malaltia, la recuperació d’una operació, una discapacitat física i mental, un accident, una maternitat o una baixa laboral, entre d’altres.

Si necessiteu qualsevol informació addicional, podeu posar-vos en contacte amb la nova oficina d’Atlàntida Dependència a les Corts trucant al 935 027 110.

Deixa un comentari