Actualment esteu veient Estrenem nova pàgina web

Estrenem nova pàgina web

A Dependentia estem celebrant el 20è aniversari, per aquest  motiu, entre altres accions,  hem renovat la nostra web amb un disseny adaptat als nous temps, més visual i una arquitectura de continguts organitzada per donar a conèixer l’ampli ventall de serveis integrals centrats en les persones amb diversitat funcional, solucions per les seves famílies, així com per les àrees socials d’organismes públics, centres sociosanitaris, asseguradores i empreses.

La nostra missió és millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat en el seu entorn vital i de les seves famílies, aportant-los benestar, augmentant la seva autoestima i capacitat de superació Tenim com a visió, una societat més integradora i inclusiva en l’àmbit social i laboral, més pròxima i sensible a la realitat de les persones amb qualsevol dependència per motius intel·lectuals, físics o sensorials. 

El nostre equip

Per això els nostres serveis van més enllà de la cura de les persones que presenten diversitat funcional, amb un equip multidisciplinari propi amb 120 especialistes en atenció sociosanitària, infermeria, fisioteràpia, psicologia, logopèdia, nutrició, podologia, treball social, medicina, etc. El 35% de la plantilla fa més de 5 anys que és a l’empresa, el que transmet l’estabilitat de l’equip, l’experiència en la gestió, en la formació i assessorament.

Tractem a les persones de manera integral, tenint en compte les seves característiques biològiques, psicològiques i socials, que han perdut la seva autonomia a conseqüència de l’envelliment, una malaltia, un accident, etc. i que de forma temporal o permanent necessita un suport proper, amb experiència i de qualitat per desenvolupar les activitats de la vida diària. 

Deixa un comentari