Actualment esteu veient Dependentia col·laborarà amb Alzheimer Catalunya Fundació

Dependentia col·laborarà amb Alzheimer Catalunya Fundació

Dependentia i Alzheimer Catalunya Fundació han firmat un conveni de col·laboració per treballar conjuntament en l’àmbit de les demències. El conveni vol ser el marc jurídic general per desenvolupar accions conjuntes sobre aspectes relacionats amb la cura de les persones malaltes en situació de dependència i vulnerabilitat, un dels principals àmbits de treball de Dependentia.

Entre aquestes activitats, es preveu desenvolupar jornades tècniques de sensibilització pel que fa a ajudes diverses a aquests col·lectius i també sobre diferents aspectes legals. A més, la col·laboració s’estendrà a activitats de lleure, a formació dels professionals en la cura de persones dependents, assessorament en diversos aspectes i accions de responsabilitat social corporativa. Dependentia també oferirà places als usuaris de la Fundació en cas de necessitat. 

El conveni té un any de durada, però és prorrogable de mutu acord. Alzheimer Catalunya Fundació és des de fa més de tres dècades un dels referents en l’àmbit de les demències a Catalunya. D’una banda, donant suport a les famílies amb persones que pateixen Alzheimer i, de l’altra, formant a professionals del sector. Dependentia és l’empresa de Grup Atlàntida especialitzada en solucions integrals en la cura de persones amb dependència física, mental, intel·lectual i sensorial, més enllà de l’atenció sociosanitària.

Deixa un comentari