Fisioteràpia aquàtica a la Residència Mar i Sol de Calella


En el nostre centre residencial, un cop arribat Sant Joan, inaugurem l’activitat de fisioteràpia aquàtica. És tracta d’una teràpia alternativa a tots els tractaments habituals que es realitzen durant la resta de l’any. La piscina, a part de ser una eina de teràpia, es converteix en un símbol d’estiu, vacances i diversió.
 
En aquesta activitat, els nostres residents troben un espai de relaxació, dispersió, moviment i distracció que els permet reviure una cosa que ells imaginaven que no tornarien a fer, o en alguns casos, una cosa tan senzilla i que no havien tingut l’oportunitat de realitzar mai.
En aquest espai recobren el control del seu cos ja que l’aigua els ofereix flotabilitat i recuperen part de l’elasticitat de la seva musculatura.

A través de jocs dirigits amb diferents materials, balls amb música dins l’aigua i moltes activitats més son partíceps sense adonar-se’n d’una teràpia molt completa que els aporta infinits beneficis físics, destacant la llibertat de moviments sense risc de caiguda.
A nivell emocional, els veus transportar-se a temps passats i feliços, recordant moments de lleure amb els seus éssers estimats, i oblidant per uns instants les seves limitacions actuals. És per tot això que la piscina es converteix en una activitat tan especial.

 

Deja una respuesta